АлоеФреш

(2 клиентски отзива)

59.00 лв.


100% оригинален продукт

☎️  0877 10 66 20  – консултация или поръчка

✉️ Изпрати съобщение по  Viber 

Купи с 30% отстъпка – научи как


АкваСорс АлоеФреш

AquaSource АлоеФреш е специално разработен за подпомагане на вътрешните очистителни процеси на дебелото черво и долната част на храносмилателния тракт. Той не уврежда полезните бактерии и подпомага поддържането на естествената микрофлора.

AquaSource АлоеФреш подпомага ефективното храносмилане, бързото отстраняване на ненужните вещества в организма и очистването на червата. Може да се използва от всеки ежедневно или само когато е необходимо.

AquaSource АлоеФреш съдържа само натурални съставки.

Една от най-важните функции на човешкия организъм е не само усвояването на хранителните вещества, но също така и отстраняването на отпадните продукти. Важно е стомашно-чревният тракт да се поддържа в добро здраве чрез здравословно хранене и редовна физическа активност.

Повече от 5 000 години хората използват алое вера като естествен продукт за пречистване на организма. Това растение е използвано в Египет, Месопотамия и в Китайската династия. Неговите свойства за омекотяване и външно приложение са добре познати, но вътрешното приложение на алое има положителен ефект върху очистването.

Формулата на AquaSource АлоеФреш е уникална, тъй като се основава на взаимодействието на алое вера с други билки, като натурални влакна от индийски живовляк (псилиум). Тъй като не се усвояват, те набъбват, свързват се с отпадните вещества, които след това се отделят от храносмилателния тракт.

Същевременно се постига ефективно отстраняване на тези ненужни вещества и се запазват полезните бактерии, жизнено важни за правилното храносмилане.

  • Живовляк (псилиум) – допринася за редовното изпразване на червата.
  • Корен от джинджифил – добър антиоксидант.
  • Корен от репей – подпомага доброто храносмилане.
  • Корен от ревен – подпомага чревното здраве.
  • Йербамате – подпомага отстраняването на отпадните продукти.
  • Водорасли келп финаско – съдържат широка гама важни хранителни вещества.
  • Цитрусови биофлавоноиди – друг вид добър източник на антиоксиданти.
  • Храносмилателни ензими – подпомагат ефективното храносмилане.

AquaSource АлоеФреш може да се използва от всеки ежедневно за поддържането на доброто храносмилане и работата на храносмилателния тракт или като част от едномесечна дълбоко очистваща програма.

Състав

в препоръчителен дневен прием от 1, 2 и от 3 капсули:

  • Алое вера – 30mg / 60mg / 90mg
  • еквивалентно на (200 пъти концентрирано) – 3 000mg / 6 000mg / 9 000mg
  • Псилиум хуск на прах – 400mg / 800mg / 1 200mg
  • Мехурчесто водорасло – екстракт 5:1 (келп) – 5mg / 10mg / 15mg
  • Корен от репей – 5mg / 10mg / 15mg
  • Кора от каскара саграда на прах – 5mg / 10mg / 15mg
  • Карамфил на прах – 5mg / 10mg / 15mg
  • Царевична свила на прах – 5mg / 10mg / 15mg
  • Листа от живовляк на прах – 5mg / 10mg / 15mg
  • Корен от джинджифил на прах – 5mg / 10mg / 15mg
  • Корен от йерба мате на прах – 5mg / 10mg / 15mg
  • Корен от ревен на прах – 5mg / 10mg / 15mg
  • Цитрyсови биофлаваноиди – 3mg / 6mg / 9mg
  • Липаза – 3mg / 6mg / 9mg
  • Амилаза – 3mg / 6mg / 9mg
  • Протеаза – 3mg / 6mg / 9mg
  • Йонни минерали (от Голямото солено езеро в Юта) – 3mg / 6mg / 9mg
  • Лактобацилус Ацидофилус (250 милиарда живи клетки) – 0.30mg / 0.60mg / 0.90mg

Капсула: Растителна целулоза

Указания за употреба

  • Първа седмица – вземайте по 1 капсула дневно.
  • Втора седмица – вземайте по 2 капсули дневно.
  • Трета седмица – вземайте по 3 капсули дневно.
  • Четвърта седмица и след това – вземайте по 2 капсули дневно.
  • Да се съхранява на сухо и хладно място.
  • Да не се превишава препоръчания дневен прием.
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот.
  • Предназначение: Подпомага правилното храносмилане и функциониране на чревния тракт; допринася за нормалното абсорбиране на хранителните вещества, приемани ежедневно с храната
  • Производител: Nature’s Infinite Balance Ltd

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ)

  • Няма

Данни за алергени

  • Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Допълнителна информация за АлоеФреш на AquaSource

Подобрена формула, налична на всички пазари!

За здравословното храносмилане е необходим баланс между ефективното усвояване на важните хранителни съставки и пълноценното отстраняване на отпадъчните продукти без да се вреди на полезните бактерии в червата.

Като допълнение към редовните физически натоварвания, балансираната диета и пиенето на достатъчно количество чиста вода, АлоеФреш може да се използва като помощно средство за поддържане на доброто здраве на храносмилателния тракт.

AquaSource АлоеФреш е разработен специално за подпомагане вътрешното пречистване на дебелото черво и храносмилателната система като цяло. Той допринася за поддържането на полезните бактерии и естествената чревна флора.

Продуктът съдейства за ефективното храносмилане, за бързото елиминиране на отпадъчните продукти и за пречистването на червата. Може да се използва от всеки, всекидневно или само при нужда.

AquaSource АлоеФреш се отличава с уникалната си формула, чиято основа е алое вера в съчетание с други билки като натурални влакна от индийски живовляк (псилиум). Тъй като не се усвояват, влакната набъбват и се свързват с отпадъчната материя, която след това се изхвърля от храносмилателния тракт.

Ефективното отстраняване на отпадъчните вещества се осъществява като същевременно се запазват полезните бактерии, играещи основна роля за правилното храносмилане.

Ключови съставки

Алое вера

В много култури алое вера се използва от векове за подпомагане на чревния тракт и доброто храносмилане. Това храстовидно растение с ниско стъбло е представител на сукулентите, с плитка заплетена коренова система, даваща възможност за бързо абсорбиране на вода.

Благодарение на способността си да задържат продължително време вода, сукулентите се отглеждат лесно. Алое вера съдържа широка гама хранителни вещества, включително калций, хром, мед, селен, магнезий, манган, калий, натрий и цинк, както и известните с антиоксидантното си действие витамини А (бета-каротин), С и Е.

Великолепен източник е на витамин В12, фолиева киселина и холин. Алое вера спомага за здравето на чревната среда, поддържайки живеещите там пробиотични колонии. Пробиотиците са живи организми и се нуждаят от хранителни вещества, наречени „пребиотици“.

Алое вера е превъзходен източник на пребиотици, които хранят полезните чревни бактерии.

Псилиум (индийски живовляк)

Люспите от псилиум се използват от векове в традиционната медицина за подпомагане на общото здраве и доброто състояние на тялото. Днес влакната от псилиум са признати за едни от най-ефективните за поддържане здравето на храносмилателната система.

Те се произвеждат от люспите на семената на растението Plantago ovata (Индийски бял живовляк), наричано също така испагула. Най-често се използва като меко слабително средство.

Корен от джинджифил

Вече столетия джинджифилът се използва традиционно като помощно средство за облекчаване на разстроен стомах, морска болест, сутрешно гадене и други стомашночревни проблеми. Джинджифилът може да спомогне за движението на храната през храносмилателния тракт. Известен е също така с антиоксидантните си свойства.

Корен от репей

Родината на репея са Северна Азия и Европа. В някои части на света консумират корен от репей като кореноплоден зеленчук, като картофите например. Богат на растителни влакна, той допринася за доброто храносмилане. Има също така антиоксидантни свойства.

Корен от ревен

Богат на растителни влакна зеленчук, който допринася за доброто здраве на храносмилателната система. Източник е на витамин К1, както и на витамин С и калций.

Йерба мате

Известно също и като Ерва мате, е билков чай, получен от листата и клонките на растението Ilex paraguariensis. Богат е на антиоксиданти, включително ксантини, кафеоилни производни, сапонини и полифеноли. Йерба мате е ценен не само заради антиоксидантното си действие, а и защото допринася за елиминирането от тялото на отпадъчни продукти.

Келп (Finasco)

Келп са тип многоклетъчни кафяви морски водорасли, които растат в плитките, богати на хранителните вещества крайбрежни части на соленоводните басейни по света. Тъй като абсорбира нутриентите от морската вода, келпът е богат на различни витамини и минерали.

Той е един от най-добрите натурални източници на йод. Съдържа също така разнообразни количества витамин К1, фолат, магнезий, желязо, витамин А и калций.

Цитрусови биофлавоноиди

Биофлавоноидите са друг тип антиоксиданти, открити в някои плодове, зеленчуци и други храни като черен шоколад и вино. Има доказателства, че биофлавоноидите подпомагат естественото изхвърляне на токсините и по-доброто оползотворяване на витамин С от тялото.

Ензими

Тъй като са от изключително значение за правилното храносмилане, към продукта са добавени важни ензими, подпомагащи естествения храносмилателен процес на тялото. Тази уникална смес от ензими (амилаза, протеаза и липаза), получени от растителни източници, подпомага ефективното разграждане на храната и нутриентите.

Източник: myaquasource.net

2 отзива за АлоеФреш

  1. Снежанка Костова

    Добавките AquaSource помага на организма за пълноценното му функциониране.

  2. Даниела Ангелова

    Добавките на AquaSource® помагат на организма, натурални са, качествени и с доказано отлично действие.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart